Julemenu

(Bestil inden 1. november og få 15% på menuen ved min. 20 pers.)

European Gastro Julemenu

(14. november til 31. december)

”Sopa de Lagusta”
Hummer suppe med chips
2017 Macon La Roche-Vineuse Blanc, Frankrig

”Torta de salmaõ”
Lakseroulade med tranebær
2017 Radford Dale Vinum Chenin Blanc, Sydafrika

”Canard á la Orange”
And á la Orange
Pommes croket, grønt & orange glace
2015 Barbera d´Alba Pian Romualdo, Prunotto, Italien

”Tarte de Fromage”
Oste tærte med frisk frugt
10 Years Old Tawny Port, Churcchill-Graham

”Tarte Tatin”
Tarte Tatin med hjemmelavet is & bær
2014 Konrad Sigrun Noble, Marlborough, New Zealand

 

2 retter      DKK. 325,- 2 glas vin DKK 160,-
3 retter      DKK. 395,- 3 glas vin DKK 240,-
4 retter      DKK. 465,- 4 glas vin DKK 320,-
5 retter      DKK. 535,- 5 glas vin DKK 400,-

Kr. 325,- pr. pers.

(Bestil inden 1. november og få 15% rabat på julebuffet menuen ved min. 20 pers.)

Julebuffet

2 slags sild med tilbehør

Lun fiskefilet med remoulade & citron

Graved laks med dilddressing

Rejer med mayonnaise

Sylte med rødbeder & sennep

Leverpostej med champignon & bacon

Medister med stuvet hvidkål & grønlangkål

Ribbensteg med rødkål

And med æbler, svesker, brunede kartofler & andesauce

Æbleflæsk

Ris a la mande med lun kirsebærsauce

Udvalg af oste

Frugt & juleknas

 

(15-16 nov. 22-23. nov. 29-30. nov. 6-7 dec. 13-14. dec)

Åbningstider

MANDAG-LØRDAG
16:00 – 22:00

*Køkkenet lukker kl. 21:30

SØNDAG
Lukket

Vi holder naturligvis gerne ekstra åbent. Ring for at høre nærmere

Ring gerne til os

Lad os vide hvis du har nogle spørgsmål