Selskaber

Afhold dit arrangement ved ART restaurant, café og bar. Vi kan tilbyde dig og dit selskab flotte omgivelser, både ud og inde – Sammen kan vi sætte en menu, der passer dig og dit selskab.

Jubilæum

Afhold dit jubilæum ved ART restaurant, café og bar. Vi kan tilbyde dig og dit selskab flotte omgivelser, både ud og inde – Sammen kan vi sætte en menu, der passer dig og dine gæster.

Firmafest

Skal du holde firmafest? Hos ART restaurant, café og bar kan i afholde firmafesten, hvor menuen kan sammensættes efter jeres behov.

Jul

Julen er en særlig tid – Det forstår vi hos ART restaurant, café og bar. Derfor vil vi gerne gøre juletiden til noget særligt, hvor vi sammensætter en julemenu til hjerternes fest.

Barnedåb

Afhold bårnedåben ved ART restaurant, café og bar. Vi kan tilbyde flotte omgivelser, både ud og inde – Sammen kan vi sætte en menu, der passer selskabet.

Fødselsdag

Afhold din fødselsdag ved ART restaurant, café og bar. Kontakt os, for at informere os om dagen – Så vil vi give dig en gastronomisk oplevelse fra det sydeuropæiske køkken.

Konfirmation

Fejr din store dag med os. Vi kan tilbyde flotte omgivelser ude og inde – og sammen kan vi sætte en menu som passer dig og dit selskab bedst. Festlighederne må i øvrigt gerne strække sig ud over de sædvanlige åbningstider.

Medieomtale

Hvad medierne siger om os

“ART. Hvem døber sin restaurant ART? En mand, der virkelig mener, det, han laver er fra hjertet. En mand, som serverer sin passion på en tallerken. En mand, som ikke bare laver mad for sine gæster, men som anser sine gæster som familie og ynder at give dem en oplevelse.”

Magasinet X-Klusiv Herning, nr. 28 2017

“En indretning baseret på genbrug er bare en af de detaljer, som gør oplevelsen af restauranten ART til noget specielt”

AOH.dk, 31 august 2017

“Østergade er ved at udvikle sig til et rent mekka inden for mad og drikke, og 1. september åbner Bruno Miguel Da Silva ny restaurant i det tidligere Jensens’s Bøfhus.”

Herning Folkeblad, 18 juli 2017

Åbningstider

MANDAG-LØRDAG
16:00 – 22:00

*Køkkenet lukker kl. 21:30

SØNDAG
Lukket

Vi holder naturligvis gerne ekstra åbent. Ring for at høre nærmere

Ring gerne til os

Lad os vide hvis du har nogle spørgsmål